Webshop

Nedenfor vises 2 forskellige typer af fyldepenne og 2 forskellige typer af kuglepenne. Det er på en måde vores basis udvalg af typer, vi råder over, men der opstår et utal af muligheder gennem de mange forskellige træsorter, vi kan byde på. Se under siden: "Træ vi bruger" eller "Produktfoto".

Derfor opfordrer vi dig til enten at ringe på 27610748 eller 21680553 eller sende en mail til emnielsen@sydfynsmail.dk  for at aftale nærmere, hvis du f.eks. ønsker pennen i en anden træsort

eller foretrækker en af følgende betalingsmåder i stedet for betalingskort:

Mobile Pay: 21680553

Bankoverførsel: 0400 1150406507 

 

 

 

Penneæske i khaya-mahogany træ

Pris: 60,00 DKK
Kan tilkøbes i forbindelse med køb af en pen til kun kr 60,-

Palisander Fyldepen

Pris: 500,00 DKK
Tycoon fyldepennen er en lidt bredere fyldepen. Selve pennen er forgyldt stål med en spids af iridium. Metaldelene, som vi importerer fra USA, er forgyldt stål. På denne model skrues hætten af. Træet er mørk palisander. Prisen er excl trææske

Taks Fyldepen

Pris: 500,00 DKK
Denne klassiske fyldepen med forgyldt metal monteret med tysk kvalitetspen i middel stregtykkelse er vores mest solgte fyldepen. Den er stabil og holdbar så vi anbefaler den trygt. Den leveres med konverter til eget blækfabrikat og standardpatroner af de korte. Der er vist tre stykker i TAKS-TRÆ for at vise hvor forskelligt det kan falde ud, når du bestiller en ´fyldepen i taks´. Hætten har treskåret gevind for hurtigt af- og påsætning og hætten kan også posteres på pennen så den bliver længere til store hænder, eller blot får en anden balance.

Klikpen i taks træ

Pris: 190,00 DKK
Klikpenne har en "klik-trykknap" øverst. Refillen er af parkertypen. Træet er dansk taks.

Twistpen i padauktræ

Pris: 150,00 DKK
I en twistpen kommer pennen frem ved at dreje. Refillen er af crosstypen. Padauktræ er rødt træ fra Vestafrika. Med tiden bliver farven mørkere.