Webshop

 Her lægges udvalgte produkter frem til salg. De er alle fremstillet på vort værksted og derfor unika. Nogle varer er baseret på samme metalbasis men træet vi iklæder varerne vil grundet træets natur altid være et unika.

Hvis du vil vide mere om en vare end der står at læse, er du altid velkommen til at skrive eller ringe efter supplerende viden.

Betalingsmuligheder:

MobilPay 21 68 05 53  Else Møller Nielsen eller 27 61 07 48  Erik Møller Nielsen

PayPal direkte i webshoppen

Bankoverførsel 0400 1150406507  Lån&Spar Bank

 

 

 

 

Slank og dekorativ kuglepen med superklik

Pris: 380,00 DKK
En stærk og holdbar daglig kuglepen. Den er dekoreret med et håndlagt bælte at små ravstykker. Ravet reflekterer det underliggende blanke messing i et iøjnefaldende farvespil. Patronen er en standard cross.

Roller kuglepen i naturligt violet træ

Pris: 200,00 DKK
En rollerkuglepen med udskiftelig standardpatron og forgyldt metal. Træet kommer fra sydamerika og har en smuk klar violet farve som fremkommer når veddet får lys. Patronen er en almindelig standard af cross typen.

Dreje kuglepen i satin metal

Pris: 150,00 DKK
En tynd, slank kuglepen i palisander træ og metal i sølvfarvet satinfinish. Pennen bruger en Cross standard patron og den skiftes ved at trække pennens to halvdele fra hinanden.

Klikkuglepen med parker standard patron

Pris: 150,00 DKK
Træet er afrikanske padouk der ved fældning er murstensrødt. Metallet er blankt crome. Patronen er en standard type 2 parker, den velkendte tykke patron. Patronen skiftes på denne pen ved af skrue de to halvdele fra hinanden og isætte den nye patron. Patronen er en af de mest almindelige

Roller kuglepen i Kingswood

Pris: 250,00 DKK
Kingswood er en meget karakteristisk træsort med rødgyldne åretegningern med smallere sorte grændser. Hætten klikkes af og kan klikkes på toppen så penne bliver længere. Den bruger en standard patron.

Kraftig kuglepen med parkerpatron

Pris: 250,00 DKK
Kingswood er gyldenbrunt med mørk brune tegninger. Metallet er sølvblankt crome i høj kvalitet. Parkerpatronen drejes frem med rillegrebet ved toppen. God pen for for mennesker med hævede, tykke og stive fingre idet den er 13-14 millimeter tyk.

Spinkel smuk kuglepen med ravmosaik

Pris: 380,00 DKK
Kuglepen til almindelige Cross patroner fremstillet i rosentræ fra Mozambique og dekoreret med et skaft i ravmosaik. Ravstykkerne er lagt ét og ét i resin og poleret således at det underliggende blanke messing reflekteres op gennem det gyldne rav. Kuglepennen måler kun 10 mm i diameter og har en patenteret og uopslidelig klikmekanisme i rustfrit stål.

Solid, smuk og stærk dagligkuglepen til Parkerpatr

Pris: 380,00 DKK
Kuglepennen er i massivt aluminium og dansk moseeg. Klikmekanismen er et uopslideligt tysk patent , og så bruger den de almindelige tykke parkerpatroner. Metallet er massivt aluminium og mekanismen er ædelstål ligesom klipsen. Holder man af en god kuglepen er denne det endelige valg.

TP-fyldepen i sort-rød året Ebonit med centerring

Pris: 780,00 DKK
Unik fyldepen fremstillet på vort værksted. Materialet er Ebonit, dvs hærdet naturgummi. Den dekorative centerring er sølv. Skrivespidsen er en fabrikat Bock i et mellemlangt og smalt design i skriftbredde M. Den cigarformede model er en klassiker som vi gennem årene har leveret et større antal af.

TP-fyldepen i gult akryl

Pris: 650,00 DKK
TP-penne er hånddrejede og monteret med en kvalitetsspids fra den tyske fabrik Bock. Akryl er et slidstærkt og meget blankt materiale.

Fyldepen i dansk egetræ - model Tycoon

Pris: 550,00 DKK
Tycoon modellen er vores mest solgte fyldepen i forskellige træsorter. Den er en gedigen traditionel fyldepen i gode materiale: forgyldt messing og med en velskrivende spids i stregen fin til mellem. Blæk er enten den indbyggede konverter til flaskeblæk eller de korte standardpatroner.

Penneæske i khaya-mahogny med skindforing i bunden

Pris: 80,00 DKK
Vores standardæsker til penne, De er fremstillet af træsorten Khaya (en mahognyart) og grundformen er fremstillet på fabrik mens finish og skindbeklædningen i bunden er udført på vort værksted.

Palisander Fyldepen

Pris: 550,00 DKK
Tycoon fyldepennen er en klassiske og vægtig fyldepen med skrulåg. Den har en god velskrivende spids af forgyldt stål med skrivespids af Iridium ligesom alle ordentlige fyldepenne. Stregbredden middel mod fin. Denne Tycoon er i mørk Palisander fra Sydamerika, såkaldt Rio-Palisander efter udskibningshavnen.