Produkter og pris

Her vises et udvalg af vores produkter som inspiration for dit eget valg; Alle tænkelige kombinationer kan som regel gennemføres

Det er kuglepenne, der overordnet set kan opdeles i twist- eller drejepenne og i klik- eller trykknap penne alt efter hvordan patronen kommer frem til skrivning.

Twistpenne er slanke og spinkle, mens klikpenne er lidt tungere.

Så er der varianterne: en kratig twist pen kaldet Gatsby som foretrækkes af mange grundet dens tykkelse og måden, den ligger i hånden. Gatsby findes også i en luksusmodel i det sølvfarvede metal Rhodium.

En variant af kuglepenne er de velkendte Rollers, som er en kuglepen men med en letflydende blæktype - lidt fyldepenneagtig at skrive med.

Rollers har vi flere typer af, og de har alle en hætte ligesom en fyldepen.

For både regulære kuglepenne og rollers gælder, at patronerne er af god til meget god kvalitet, og da de er almindelige standarder, kan de som regel fås i de fleste bog- og papirhandlere. Ellers forhandler vi de gode fabrikater.

Fyldepenne: der har heldigvis vist sig være et voksende marked for de klassiske fyldepenne, der skriver med en smukt formet nib og har et reservoir af vandbaseret blæk i pennekroppen eller -skaftet. Med en fyldepen i hånden mødes hånd og ånd på papiret på en helt særlig rolig måde.

Overordnet set fremstiller vi to typer fyldepenne: en type baseret på købte fabriksfremstillede gevind- og metaldele. Af disse har vi to modeller:  én vi kalder Tycoon, som er den klassiske lidt kraftigte, tunge fyldepen med skruehætte, og vi har den slankere Artisan, der har klikhætte.

TP-fyldepenne. Er vores superunika beregnet til de skrivere, som sætter pris på et helt personlige skriveredskab. Det bygges på vort værksted efter data og ønsker fra køberen og ofte i et tæt samarbejde. Der samarbejdes om pennes form, materiale og udstyr.

Dette var en kort omtale af vores basisprodukter, men vi har også klikpencils til henhv. 0,5 og 0,7 stifter samt egentlige tegneblyanter med 2 mm stiffter.

Styluspenne, eller touchpenne med gummidub eller de nyeste præsicions-stylus kan leveres på bestilling. Der findes forskellige modeller og de har alle en kuglepen i modsatte ende.

Parfumepenne er en lille pennelignende beholder med skruehætte og filtspids som man fylder med sin egen foretrukne parfume. Det er nok specielt til vores feminine kunder.

Vin- eller flaskepropper har vi en god model af massivt metal enten i forgyldning eller crome og med silikone til tætning. Trægrebet på proppen laver vi to basisudformninger: den klassiske knoplignende og en moderne med fladt afskåret top hvor træets struktur er alene om indtrykket.

Trææsker  enten til gavebrug eller skrivebordet har vi vores egen designede model i Khayamohogny og med en skindforing indvendigt.Særligt smukke æsker fremstilles på bestilling i fine træsorter og foret med handskeskind og evt. en lukkemekanisme.

PRISLISTER i kroner inkl moms

(Priserne her gælder ved direkte køb fra vort værksted - ved en eventuel forsendelse tillægges kr 80,-)

Twist kuglepenne fra 180,-

Klikkuglepenne fra 220,-

Roller kuglepenne fra 220,-

Klikpencils fra 240,-

Gatsby luksus 240,-

Tycoon- og Artisan fyldepenne 550,-

Parfumepenne 150,-

Vinpropper fra 130,-

Trææsker (vores model) 80,-

Træske med intarsia i låg 200.-

Særlige trææsker fra kr 500,-

Runde bokse 60,-

Runde bokse med med læder i låget 80,-

 

TILLÆGSPRISER

Penne i  fugleøejtræ /knude / burl og andre sjældne og kostelige træsorter tillægges fra 50,-

Penne med indlagt rav tillægges fra 120,-

Penne i Moseeg tillægges 150,-

Penne i andre sjældne eller kostbare træsorter: pris efter aftale

Gravering (Træ,  Akryl, ben) 200,-

 

Vores mest solide, slidstærke og gedigne kuglepen med uforlignelige egenskaber. Først og fremmest det kultivere klik som føles når man trykker den parat. Mekanismen er fra den tyske internationalt førende fabrik Schmidt. Den viste version drejet af massivt aluminium, et metal der danner sit eget værn mod slid og korrosion og er sølvfarvet blankt i hele hele pennens lange levetid. Skønt alle burde eje én, kan vi ikke sælge den for mindre end kr 300,- inkl en Parker patron af bedste sortering.
De nyeste er i Ædelstål (rustfrit) og er om muligt endnu smukkere og koster 380,- og har utrolig slidstyrke i daglig brug.
Kan naturligvis leveres i sortimentet af materialer.

Solid kort og tyk tømrerblyant lige til at have i lommen. Bruger standarden 5.6 mm. stifter. Der er en spidser i toppen og der er 6-kantede rullestop. Pris: 200,- Kan leveres i andre træsorter og akryl

Pencil 0.5 mm stift der klikkes frem gennem det tynde støtterør i spidsen. Nye stifter sættes i forfra. Under klikknappen i toppen er der et lille viskelæder og magasin til ekstra stifter (miners)

Eksempel på twistkuglepenne. Th en kraftig i Hyldebusk (..nigra) men kunne også være buksbom, der er lige så hvidt.
Tv en lidt spinklere twistpen i Hjortetaks træ, også kendt fra mange haver som træet med de lodne grene.

To klikkuglepenne i to forskellige tykkelser og i henholdsvis nordisk Mazurbirk og afrikansk Umbila, der lokalt i Mozambique kaldes Rosentræ.

luksusiøse kuglepenne, men alligevel slidstærke dagligpenne - og fine gaver. Begge skriver med en Parker standard patron, den hvide (Buksbomtræ) er en kraftigere model, den røde (padauktræ) lidt tyndere at holde ved

Tycoon modellen i fyldepen vist i tre træsorter: fra venstre: Dansk moseeg med en lille ravklump indlagt. En Tycoon i dansk Takstræ og liggende er vist en i dansk Ahornknude (Engelsk -burl)

Artisan modellen i fyldepen. Hætten trækkes / skubbes af eller på. Pennekroppen er slank og cylindrisk med grebet i sort kunststof. Den stående er i Syrenbusk og den anden i Asiatisk Padouk.

 • Tycoons pen. Forgyldt stål med iridium slidspids og lavet i Tyskland

 • Artisan pen. Forgyldt stål med spids af iridium ligeledes lavet i Tyskland

Tycoon fyldepen i træsorten kaldet Slangetræ, der hører til de mest sjældne. Dens særegne tegninger er en variant indenfor gruppen af Lacewood (blondetræ), som også indbefatter leopardtræ, fiskeskæltræ m.fl. Slangetræ er blevet sjældent og for tiden meget kostbart at anskaffe.

Forrest i billedet vores fyldepen med pen og blæksystem skruet ud af penneskaftet. Blækket kommer ind i konverterens klare del, når stemplet bevæges ved at dreje det sorte håndgreb yderst tv. Alle vores fyldepenne bruger enten denne konverter eller patroner som f.eks Pelikan (den korte til Tycoon og den lange til Artisan fyldepennen). Sidstnævnte kan også bruge Waterman patroner. Vil man bruge konverter, kan blæk fx købes af os. Det er muligt at skaffe blæk i mange forskellige farver. *En konverter er en genopfyldelig patron".

En Gatsby med sort greb og tre luksus Gatsby i sølvskinnende platinium belægning - alle beklædt med ravmosaik.

Nærbillede af en ravmosaik

Nyeste parfumepenne i padoukm leopardtræ, oliven, gult akryl og ibenholt.

Eksempler på kombinationer af træsorter. Her i penne med roller patron

 • Designvinpropper

  Den klassiske vinprop har vi moderniseret til et design, hvor kun træets iboende natur taler til øjet. De har en glat afskåret top, der er blanktpoleret, så træet spejles.

 • Det rosarøde sydafrikanske træ, der kaldes Pink Ivory altså lyserødt elfenben, skønt det ikke har andet med elfenben at gøre end som en erstatning for dette.

 • formvariationer over den klassiske vinprop.

  Form og træ spiller sammen til et fælles udtryk. Sæt proppen i flasken og nyd synet.

Hjortetaktræ i al sin skønhed

Runde bokse der kan rumme en vinprop. Boksene gør vinpropperne endnu mere egnede som en fin gave. Men boksene kan selvfølgelig også bruges som gaveæske til så mange andre ting.
Vi har dem i to udgaver: med- og uden læderindlæg i låget. Pris henhvis kr 50,- og 60,-

Variation over proptemaet i træsorterne Bobinga, Palmetræ, Syren, Guldregn og det mørke Palisander fra Madagaskar

Kraftig kuglepen der måler op til ca. 15 millimeter, beregnet for de der ønsker noget bastant at holde i, mens der skrives. Metallet er mat crome eller børstet stål og blækpatronen er parkertypen. Den drejes frem med den rillede knap i toppen.

 • Roller pen i Ravmosaik

 • Roller pen i Ravmosaik lagt i sort resin

Rollers i skrivebordspositur. Vi kalder dem 'stående rollers', fordi de er brede og tunge i den ene ende

Vinprop i moseeg med ristninger i messingindlæg