,-

Produkter og pris

Her vises et udvalg af vores produkter som inspiration for dit eget valg; Alle tænkelige kombinationer kan som regel gennemføres

Kuglepenne har vi både som dreje- og klikmodeller og patroner vi bruger er enten af Parker eller Cross' mest almindelige standardpatroner.

Nogle foretrækker kuglepenne der er mere kraftige at holde på og af den slags har vi forskellige varianter af Gatsby modellen.

Nyest er kuglepenne med den patenterede tyske klikmekanisme som vi kalder "superklik"  eller "Duraklik", i forbindelse med både krafige stærke dagligpenne og en spinkle udgave. Den kraftige model kan også bygges som 0.7 klikpencil. Superklikpenne spiller lidt sammen med tp-fyldepenne idet klikmekanismen kan bygges in i særligt byggede kugle- og pencils.

Såkaldte ROLLERS er også kuglepenne men med en særlig letflydende blæk der behøver en beskyttelseshætte, eller låg. 

Fyldepenne: Dette klassiske skrive- og tegneredskab er aldrig gået af mode på trods af kuglepennen. Den har en skrivemæssig charme man ikke finder ved de populære kuglepenne. Med en fyldepen i hånden mødes hånd og ånd på papiret på en helt særlig rolig måde - også når man skriver hurtige noter med frit bevægelig hånd.

Overordnet set fremstiller vi to typer fyldepenne: en type baseret på købte fabriksfremstillede gevind- og metaldele. Af disse har vi to modeller:  én vi kalder Tycoon, som er den klassiske lidt kraftigte, tunge fyldepen med skruehætte, og vi har den slankere Artisan, der har klikhætte.

TP-fyldepenne. Er vores superunika beregnet til de skrivere, som sætter pris på et helt personligt skriveredskab. Det bygges på vort værksted efter data og ønsker fra køberen og ofte i et tæt samarbejde. Der samarbejdes om pennes form, dens materialer og udstyr som ringe eller klips. Som skrivespids anvender vi det tyske fabrikat Bock, der er blandt de førende i verden.

Dette var en kort omtale af vores basisprodukter, men vi har også klikpencils til henhv. 0,5 og 0,7 stifter samt egentlige tegneblyanter med 2 mm stiffter.

Vin- eller flaskepropper har vi en god model af massivt metal enten i forgyldning eller crome og med silikone til tætning. Trægrebet på proppen laver vi to basisudformninger: den klassiske knoplignende og en moderne med fladt afskåret top hvor træets struktur er alene om indtrykket.

Trææsker  enten til gavebrug eller skrivebordet har vi vores egen designede model i Khayamohogny og med en skindforing indvendigt.Særligt smukke æsker fremstilles på bestilling i fine træsorter og foret med handskeskind og evt. en lukkemekanisme.

PRISLISTER i kroner inkl moms

PRISLISTER i kroner inkl moms

(Priserne her gælder ved direkte køb fra vort værksted - ved en eventuel forsendelse tillægges kr 80,-)

Twist kuglepenne fra 200,-

Klikkuglepenne fra 300,-

Dura klik kuglepen Ædelstål 380,-  (som 0.7 pencil +kr 100,-)

Dura klik kuglepen andre metaller 300,-  (som 0.7 pencil + kr 100,-)

Dura klik Slim kr 300,-

Roller kuglepenne fra 300,-

Artisan Roller fra 400,-

Klikpencils fra 240,-

Gatsby luksus og Polaris  250,- (begge er kraftige kuglepenne)

Fyldepenne Tycoon og Artisan  600,-

Parfumepenne 180,-

Vinpropper fra 150,-

Trææsker (vores faste sortiment) kr 80,-

Håndbyggede trææsker: fra kr 650,-

Runde bokse 60,-

 

 

TILLÆGSPRISER

Penne i  fugleøejtræ /knude / burl og andre sjældne og kostelige træsorter tillægges fra 50,-

Penne med indlagt rav tillægges fra 150,-,-

Penne i Moseeg tillægges fra 50,-

Penne i andre sjældne eller kostbare træsorter: pris efter aftale

Gravering (Træ,  Akryl, ben) 200,-

 

  

DURA CLICK
Vores nyeste og mest solide, slidstærke og gedigne kuglepen med uforlignelige egenskaber. Først og fremmest det kultiverede ‘klik’ som føles når man trykker den parat. Mekanismen er fra den tyske internationalt førende fabrik Schmidt. Den viste version drejet af massivt aluminium, et metal der danner sit eget værn mod slid og korrosion og er sølvfarvet blankt i hele hele pennens lange levetid. Skønt alle burde eje én, kan vi ikke sælge den for mindre end kr 300,- inkl en Parker patron af bedste sortering.
De nyeste er i Ædelstål (rustfrit) og er om muligt endnu smukkere og koster 380,- og har utrolig slidstyrke i daglig brug.
Kan naturligvis leveres i sortimentet af materialer.
BEMÆRK: kan også leveres som 0.5 eller 0.7 PENCIL
En spinklere model med samme fine klikmekanisme har vi også, se Dura Slim herunder.

Vores solide og slidstærke kuglepen DURA-klik er her vist i Ædelstål med Slangetræ og i Messing med Oliventræ

DURA CLICK SLIM til Kr 300,- er en stærk kuglepen til de der foretrækker en spinkel dagligpen. Den bruger en standardpatron (Cross) Pennen er kun 9 millimeter tyk dvs. meget slank. Her er den vist i mørk slangetræ men kan leveres i mange andre materialer.

Penne kan indlægges et relief i et kontrastmateriale og motiv efter eget valg. Tillægsprisen fra kr 600,-

Variant af DURA CLICK SLIM uden centerbånd og smykket med ravmosaik mellem det røde træ kendt som “Pin k Ivory” selvom det inter har at gøre med elfenben. En model som denne med udsmykning vil koste fra kr 450,- Udsmykningen kan varieres efter ønsker.

Forskellige træsorter af samme klikblyan med 0.5 mm stifter

To klikkuglepenne i to forskellige tykkelser og i henholdsvis nordisk Mazurbirk og afrikansk Umbila, der lokalt i Mozambique kaldes Rosentræ.
BEMÆRK: modellerne er ved at udgå til fordel for andre typer

Eksempel på twistkuglepenne. Th en kraftig i Hyldebusk (..nigra) men kunne også være buksbom, der er lige så hvidt.
Tv en lidt spinklere twistpen i Hjortetaks træ, også kendt fra mange haver som træet med de lodne grene.
BEMÆRK: modellerne er ved at udgå til fordel for andre modeller

Tycoon, kalder. vi denne ftyldepen som vi sælger mange af og i mange forskellige træsorter. Her er vist tre eksempler: fra venstre: Dansk moseeg med en lille ravklump indlagt, en i dansk Takstræ og liggende dansk Ahornknude

Artisan modellen i fyldepen. Hætten trækkes / skubbes af eller på. Pennekroppen er slank og cylindrisk med grebet i sort kunststof. Den stående er i Syrenbusk og den anden i Asiatisk Padouk.

  • Tycoons pen. Forgyldt stål med iridium slidspids og lavet i Tyskland

  • Artisan pen. Forgyldt stål med spids af iridium ligeledes lavet i Tyskland

Tycoon fyldepen i træsorten kaldet Slangetræ, der hører til de mest sjældne. Dens særegne tegninger er en variant indenfor gruppen af Lacewood (blondetræ), som også indbefatter leopardtræ, fiskeskæltræ m.fl. Slangetræ er blevet sjældent og for tiden meget kostbart at anskaffe.

Tycoon modellen - og alle andre penne vi laver- kan iklædes ægte rav, lagt som små stykker i sort eller klart resin og eventuelt afgrænset af ibenholt som her

En Gatsby med sort greb og tre luksus Gatsby i sølvskinnende platinium belægning - alle beklædt med ravmosaik.

Eksempler på kombinationer af træsorter. Her i penne med roller patron

Hjortetaktræ i al sin skønhed

Runde bokse der kan rumme en vinprop. Boksene gør vinpropperne endnu mere egnede som en fin gave. Men boksene kan selvfølgelig også bruges som gaveæske til så mange andre ting.
Vi har dem i to udgaver: med- og uden læderindlæg i låget. Pris henhvis kr 50,- og 60,-

Variation over proptemaet i træsorterne Bobinga, Palmetræ, Syren, Guldregn og det mørke Palisander fra Madagaskar

Vinprop i moseeg med ristninger i messingindlæg

Kraftig kuglepen der måler op til ca. 15 millimeter, beregnet for de der ønsker noget bastant at holde i, mens der skrives. Metallet er mat crome eller børstet stål og blækpatronen er parkertypen. Den drejes frem med den rillede knap i toppen.

Rollers i skrivebordspositur. Vi kalder dem 'stående rollers', fordi de er brede og tunge i den ene ende.
BEMÆRK: mindstebestilling er 5 stk.