En summarisk beskrivelse af vores produkter udover TP-penne, som har sin egen side.

Tanken er, at du kan blive inspireret og kikke på de øvrige sider med fotos af vores ting. Kontakter du os kan du spørge om andre kombinationer af træ og type, end vist på siderne.

Kuglepenne er overordnet opdelt i twist- eller drejepenne og i klik- eller trykknap penne alt efter hvordan patronen kommer frem til skrivning.

Twistpenne er slanke og spinkle, mens klikpenne er lidt tungere.

En variant er den kratig twist pen kaldet Gatsby som foretrækkes af mange grundet dens tykkelse og måden, den ligger i hånden. Gatsby findes også i en luksusmodel i det sølvfarvede metal Rhodium.

En variant af kuglepenne er de velkendte Rollers, som er en kuglepen men med en letflydende blæktype - lidt fyldepenneagtig at skrive med. 

Rollers har vi flere typer af, og de har alle en hætte ligesom en fyldepen.

For både regulære kuglepenne og rollers gælder, at kvaliteten af patronerne (refills) ligger på en skala fra god til topkvalitet og er gængse standarder der kan fås hos de fleste bog- og papirhandlere. Ellers forhandler vi også refills.

Fyldepenne: der har heldigvis vist sig være et voksende marked for de klassiske fyldepenne, der skriver med en smukt formet nib og har et reservoir af vandbaseret blæk i pennekroppen eller -skaftet. Med en fyldepen i hånden mødes hånd og ånd på papiret på en helt særlig rolig måde.

Overordnet set fremstiller vi to typer fyldepenne: en type baseret på købte fabriksfremstillede gevind- og metaldele. Af disse har vi to modeller:  én vi kalder Tycoon, som er den klassiske lidt kraftigte, tunge fyldepen med skruehætte, og vi har den slankere Artisan, der har klikhætte.

Dette var en kort omtale af vores basisprodukter, men vi har også klikpencils til henhv. 0,5 og 0,7 stifter samt egentlige tegneblyanter med 2 mm stiffter.

Parfumepenne er en lille pennelignende beholder med skruehætte og filtspids som man fylder med sin egen foretrukne parfume. Det er nok specielt til vores feminine kunder.

Vin- eller flaskepropper har vi en god model af massivt metal der er guld- eller cromebelagt og med silikone-tætning. Trægrebet på proppen laver vi to basisudformninger: den klassiske knoplignende og en moderne med fladt afskåret top hvor træets struktur er alene om indtrykket.

Trææsker  enten til gavebrug eller skrivebordet har vi vores egen  model i Khayamohogny; Træarbejdet udføres i Vi8etnam, men montage og finish sker på vort værksted. Særligt smukke æsker til særlige formål kan leveres på bestilling, se fotos på siderne.

PRISLISTER i kroner inkl moms

(Priserne her gælder ved direkte køb fra vort værksted - ved en eventuel forsendelse tillægges kr 80,-)

Twist kuglepenne fra 180,-

Klikkuglepenne fra 220,-

Roller kuglepenne fra 220,-

Klikpencils fra 240,-

Gatsby luksus / Polaris  240,- 

Tycoon- og Artisan Fyldepenne 550,-

Parfumepenne 150,-

Vinpropper fra 130,-

Trææsker (vores model) kr 80,-

Håndbyggede trææsker: fra kr 500,-

Runde bokse 60,-

Runde bokse med med læder i låget 80,-

 

TILLÆGSPRISER

Penne i  fugleøejtræ /knude / burl og andre sjældne og kostelige træsorter tillægges fra 50,-

Penne med indlagt rav tillægges fra 150,-,-

Penne i Moseeg tillægges fra 50,-

Penne i andre sjældne eller kostbare træsorter: pris efter aftale

Gravering (Træ,  Akryl, ben) 200,-