Praktiske oplysninger

'

 

Hvis du er i tvivl om hvad vi kan udrette indenfor håndbyggede fyldepenne eller andre skriveredskaber, så kast et blik på billederen  og kontakt os.

Vi er indstillet på udstrakt dialog hvad enten der er tvivl om en kuglepen, en roller, en parfumepen eller drømmen om en særlig håndbygget fyldepen efter dine egne specifikationer.

Hvis du har en ældre fyldepen som arvestykke eller som daglig brugsgenstand, som ikke virker, så kontakt os. Vi reparerer også det umulige og prisen aftales på forhånd.

MAIL

 emnielsen@sydfynsmail.dk

 MOBIL

27 61 07 48

 

POSTADRESSE

Taasinge Pennedrejeri

Vindeby Violvej 24

5700 Svendborg 

 

Mail:  emnielsen@sydfynsmail.dk

 

BETALINGSMULIGHEDER 

MobilePay: 21 68 05 53 else møller nielsen

Overførsel til bankkonto: 0400 1150406507 (Lån & Spar Bank)

Pay Pal: vi kan sende en paypal-faktura til din mailadresse med et link hvor du kan betale med dit visa- ellerandre kort.

MOMS: Priserne er incl moms. 

LEVERING: Varer der er på lager og bestilles sendes samme dag eller dagen efter. 

FORSENDELSE: kr 80,- Beløbet dækker håndtering og emballering samt porto til PostNord med levering til døren, sporbar og forsikret.

BETALING: enten ved bestillingen eller pr indlagt faktura i pakken.

 

GARANTI: Der er fuld garanti over for materiale- og produktionsfejl i 2 år. Det betyder, at fejlbehæftede varer repareres eller erstattes med tilsvarende nyt.

Vi kan dog altid kontaktes (også ud over de 2 år), fx omkring mulige fejl eller ønskede ændringer af produktet m.v.

FORTRYDELSESRET: Der er 14 dages fortrydelsesret, dog forudsat at varen ikke er brugt, eller på nogen som helst måde bærer præg af at være brugt. Kontakt os evt. om årsagen til fortrydelsen, gerne før varen returneres. Herefter vil tilbagebetaling af købesummen finde sted. Returforsendelser bekostes af fortryderen.